Kom naar de werksessie over het landschap TLZ op 22 september

Vanuit de twee streekconferenties zijn verschillende werkgroepen ontstaan die ieder met een eigen onderwerp aan de slag zijn gegaan. Maar extra hulp is welkom, want op het moment dat projecten gaan lopen zijn meer mensen nodig. Onder alle 400 deelnemers van de streekconferentie, die niet actief aan een werkgroep hebben deelgenomen, zijn vast ook mensen die zich alsnog graag willen aansluiten bij één of meer van de initiatieven. Dan is 22 september een mooie gelegenheid om je helemaal bij te laten praten over de ontwikkelingen in het gebied, waaronder ook het Landschapspark Pauwels. De werkgroepen vertellen je graag wat ze tot nu toe hebben bereikt en welke hulp ze concreet nodig hebben. Het programma is nog niet helemaal rond, maar noteer het alvast in je agenda.

Weet je nu al dat je er bij wil zijn, geef dan je emailadres door, zodat we je tijdig de locatie en het programma kunnen doormailen.

Je kunt je aanmelden bij:  Regiegroep: rinivanderlaak@ziggo.nl

 

 

Kom naar de werksessie over het landschap TLZ op 22 september

4 gedachten over “Kom naar de werksessie over het landschap TLZ op 22 september

 • 23 april 2018 om 19:28
  Permalink

  Onderstaande wil graag meepraten/meewerken aan de realisatie van het plan om te komen tot een sterk landschapsplan van het gebied. In een soortgelijk project aan de andere kant van Berkel-Enschot, tussen Oisterwijk en Tilburg werken wij aan verduurzaming van de duurzaamheidsvallei. Duurzaamheid staat niet alleen voor een energie maar ook voor landschapsverfraaiing, samenwerking en aandacht voor het verleden.

  Beantwoorden
  • 24 april 2018 om 09:56
   Permalink

   Beste Henk,
   Bedankt voor je aanmelding voor 22 September. Ik zet je op de lijst.
   Met vriendelijke groet,
   Irma de Potter

   Beantwoorden
  • 24 april 2018 om 11:09
   Permalink

   Beste Leo,
   Fijn dat je er bij bent op de 22ste. Ik zet je op de lijst.
   Met vriendelijke groet,
   Irma de Potter

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *