Kom naar de werksessie over het landschap TLZ op 22 september

Vanuit de twee streekconferenties zijn verschillende werkgroepen ontstaan die ieder met een eigen onderwerp aan de slag zijn gegaan. Maar extra hulp is welkom, want op het moment dat projecten gaan lopen zijn meer mensen nodig. Onder alle 400 deelnemers van de streekconferentie, die niet actief aan een werkgroep hebben deelgenomen, zijn vast ook mensen die zich alsnog graag willen aansluiten bij één of meer van de initiatieven. Dan is 22 september een mooie gelegenheid om je helemaal bij te laten praten over de ontwikkelingen in het gebied, waaronder ook het Landschapspark Pauwels. De werkgroepen vertellen je graag wat ze tot nu toe hebben bereikt en welke hulp ze concreet nodig hebben. Het programma is nog niet helemaal rond, maar noteer het alvast in je agenda.

Weet je nu al dat je er bij wil zijn, geef dan je emailadres door, zodat we je tijdig de locatie en het programma kunnen doormailen.

Je kunt je aanmelden bij:  Regiegroep: rinivanderlaak@ziggo.nl

 

 

Kom naar de werksessie over het landschap TLZ op 22 september

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *